Menú cap de setmana

 

GASPATXO AMB MADUIXES I GELAT DE TOMÀQUET I ALFÀBREGA

PATATES FARCIDES DE CARN 

FETGE D’ÀNEC AMB CODONYAT

PASTÍS  DE PEIX AMB SALSA DE PEBROTS ESCALIVATS

AMANIDA AMB FORMATGE GRATINAT

CANELONS

ESCALIVADA AMB AMANIDA 

FESOLS DE SANTA PAU AMB BUTIFARRA ESPARRACADA     

----------

PEIX AL FORN AMB PATATES CONFITADES

ORADA, LLUÇ O LLOBARRO

SUPREMA DE SALMÓ AMB MUSSELINA D’ALLS

CALAMARS A LA ROMANA  O PLANXA

 FESOLS DE SANTA PAU AMB CALAMARS I GAMBETA

LLATA  DE VEDELLA ESTOFADA

ENTRECOT A LA PLANXA 

CUIXA  O MAGRET D’ÀNEC 

PEUS DE PORC A LA PLANXA  (sense feina)

----------

 

FLAM D'OU

MOUSSE DE FORMATGE AMB CRUIXENT DE CARAMEL

MOUSSE DE IOGURT AMB COULIS DE MADUIXA     

CREMA DE LLIMONA

GELAT (Crocant, Vainilla , Xocolata, Iogurt) 

MATO AMB MEL O SUCRE 

CREMA CATALANA 

----------

AIGUA (500cc) I PA 

PREU :  24.00  €  IVA INCLÒS 

Refrescos, vi i cafè no inclòs

 

TAULA COMPLERTA

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.